Wandkalenders

Alle wandkalenders

Met onze gepersonaliseerde wandkalenders realiseert u een relatiegeschenk dat écht blijft hangen. Met een unieke kalender die uw relaties het gehele jaar door gebruiken, zorgt u ervoor dat uw reclameboodschap indruk blijft maken. Bij Quartas, gevestigd in Amsterdam en Oud-Beijerland, begeleiden we u van ontwerp tot levering in de ontwikkeling van uw gepersonaliseerde wandkalenders. U bent verzekerd van echte eyecatchers. U bestelt bij ons kalenders, notitieboeken of memoblokken van hoge kwaliteit en laat uw huisstijl eenvoudig vertalen naar een prachtig product.

Altijd in beeld met onze gepersonaliseerde wandkalenders

In ons uitgebreide assortiment bieden we gepersonaliseerde wandkalenders tegen een scherpe prijs. Kies uit verschillende soorten kalenders – waaronder onze 3-maandskalenders of 4-maandskalenders – met diverse afmetingen en ontwerpmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor de zeer praktische Q100-serie of ga voor een uitgebreidere memoblokkalender met meer ruimte voor bedrukking. Ook de budgetvriendelijke Q200-serie biedt u verschillende mogelijkheden. Veel van onze gepersonaliseerde wandkalenders kennen portovriendelijke afmetingen en vallen gewoon onder brievenbuspost. Hierdoor laat u uw pakketten eenvoudig bezorgen op het door u gewenste adres. Laat ook uw wandkalender op maat maken, voor het realiseren van een écht uniek product. We staan u met veel passie bij met het ontwikkelen van een innovatief en creatief concept voor uw bedrijf.

Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze unieke ontwerpen

Heeft u interesse in ons maatwerk om cadeau te geven aan uw relaties? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte of brochure aan om de mogelijkheden voor uw reclame te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 0186-617722 of per e-mail naar info@quartas.nl. Maak uw afspraak voor uw ontwerp op maat en laat u verrassen door de vele specials!

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.