Bureaukalenders

Q400 bureaukalender

Overzichtelijke bureaukalender in landscape uitvoering

Q414 bureaukalender

Kleine, handige bureaukalender in een vierkant formaat

Q460 bureaulegger

Een kalender met voldoende ruimte voor uw notities

Q430 bureaukalender

Innovatieve bureaukalender in Stick 'n Glide uitvoering

Wilt u een kleine bureaukalender cadeau geven aan al uw relaties? Bij Quartas realiseren we innovatieve en creatieve relatiegeschenken – toegesneden op uw huisstijl – om een blijvende indruk achter te laten. Bij ons bedrijf bestelt u de bureaukalenders al voor uitzonderlijk lage prijzen. Wij garanderen uitstekende kwaliteit en bieden u advies en ondersteuning betreft het ontwerp van uw bureaukalender. Al onze gepersonaliseerde bureaukalenders worden in offset gedrukt.

De voordelen van een kleine bureaukalender

Een belangrijk voordeel van een kleine bureaukalender is dat uw boodschap een jaar lang te zien is op de werkplek van uw klant. Dit – gecombineerd met het waardevolle, praktische nut van een kleine bureaukalender – zorgt ervoor dat uw klant uw boodschap goed voor ogen houdt. Op deze manier betaalt uw investering zich binnen de kortste keren terug. De gepersonaliseerde bureaukalenders van Quartas zijn leverbaar in diverse afmetingen en in verschillende varianten, zoals de Q400-kalender met een liggend formaat. Naast dit ruime aanbod gepersonaliseerde bureaukalenders profiteert u ook van ons fullservice concept, waarbij we het ontwerpen, drukken, afwerken en verpakken allemaal uit handen nemen. Hierdoor geniet u een tijdige levering, scherpe prijs en uitstekende kwaliteit.

Ontdek de mogelijkheden voor uw uw unieke bedrijfsreclame

Wilt u ook een kleine bureaukalender bestellen die u geheel ontwerpt naar uw eigen huisstijl? Schakel dan Quartas in, gevestigd in Amsterdam en Oud-Beijerland, als specialist in gepersonaliseerde wand-, maandkalenders en notitieblokken en profiteer van onze praktische, efficiënte en doeltreffende werkwijze. Vraag vrijblijvend een brochure of samplepakket aan of neem contact met ons op door te bellen naar 0186-617722 of stuur een e-mail naar info@quartas.nl. We helpen u graag uw bureaukalenders op maat te realiseren.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.