Bureaukalenders

Q414 bureaukalender

Kleine, handige bureaukalender in een vierkant formaat

Q460 bureaulegger

Een kalender met voldoende ruimte voor uw notities

Q400 bureaukalender

Overzichtelijke bureaukalender in landscape uitvoering

Maak uw keuze!

Een bureaukalender geven aan al uw relaties? Met Quartas is dat mogelijk. Bij Quartas kunt u namelijk de standaard bureaukalenders al aanschaffen voor uitzonderlijk lage prijzen. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit en kunnen u advies en ondersteuning bieden betreft het ontwerp van uw bureaukalender. Al onze kalenders worden in offset gedrukt.

‘Ben ik in beeld?’

Een belangrijk voordeel van de bureaukalender is dat uw boodschap een jaar lang te zien is op de werkplek van uw klant. Dit, gecombineerd met het waardevolle praktische nut van een bureaukalender, zorgt ervoor dat uw klant uw boodschap goed voor ogen houdt. Op die manier betaalt de investering zich binnen de kortste keren terug.

Bureaukalenders van Quartas zijn leverbaar in diverse afmetingen. Gebruik bovenstaande knoppen om meer te lezen over de verschillende varianten.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een reclamemedium dat 365 dagen per jaar z’n waarde bewijst? En dat u helemaal kan toesnijden op uw eigen huisstijl? Dan kan Quartas u helpen. Met het brede assortiment aan kalenders en notitieboeken is er altijd één die aan uw wensen voldoet. Praktisch, efficiënt en doeltreffend. Als specialist in bedrukte relatiegeschenken kan Quartas u van ontwerp tot levering begeleiden, en dus kwaliteit leveren. Daar kunt u de kalender op gelijk zetten… 

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.