Specials

Kalenders op maat

Quartas biedt een ruim assortiment standaard wandkalenders, bureaukalenders en notitieboeken. Wilt u liever een aangepast ontwerp, formaat, thema of speciale afwerking? Dan helpt Quartas u natuurlijk ook graag verder.

Wij kunnen u voorzien van advies over de vorm, het ontwerp en de materialen. Ook de afwerkmogelijkheden zijn divers en kunnen de uitstraling van een kalender weer helemaal veranderen. Denk bijvoorbeeld aan:
– Lijmen
– Wire-O
– Multilayer

Uiteraard zijn ook de indeling en het aantal drukkleuren bij deze specials volledig zelf te bepalen.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een reclamemedium dat 365 dagen per jaar z’n waarde bewijst? En dat u helemaal kan toesnijden op uw eigen huisstijl? Dan kan Quartas u helpen. Met het brede assortiment aan kalenders en notitieboeken is er altijd één die aan uw wensen voldoet. Praktisch, efficiënt en doeltreffend. Als specialist in bedrukte relatiegeschenken kan Quartas u van ontwerp tot levering begeleiden, en dus kwaliteit leveren. Daar kunt u de kalender op gelijk zetten… 

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.