Specials

Kalenders op maat

Quartas biedt een ruim assortiment standaard wandkalenders, bureaukalenders en notitieboeken. Wilt u liever een aangepast ontwerp, formaat, thema of speciale afwerking? Dan helpt Quartas u natuurlijk ook graag verder.

Wij kunnen u voorzien van advies over de vorm, het ontwerp en de materialen. Ook de afwerkmogelijkheden zijn divers en kunnen de uitstraling van een kalender weer helemaal veranderen. Denk bijvoorbeeld aan:
– Lijmen
– Wire-O
– Multilayer

Uiteraard zijn ook de indeling en het aantal drukkleuren bij deze specials volledig zelf te bepalen.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze unieke ontwerpen

Heeft u interesse in ons maatwerk om cadeau te geven aan uw relaties? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte of brochure aan om de mogelijkheden voor uw reclame te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 0186-617722 of per e-mail naar info@quartas.nl. Maak uw afspraak voor uw ontwerp op maat en laat u verrassen door de vele specials!

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.