Memo’s

Q600 Notitie topblok

notitieblok

Een functioneel notitieblok met uitstraling

Bijna iedereen gebruikt wel een memoblok. Als u ervoor kunt zorgen dat juist uw memoblokken door al uw relaties gebruikt worden, is dit een onbetaalbaar sterke reclame voor uw bedrijf. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat het memblok praktisch en mooi uitgevoerd is. En daarvoor kunt u terecht bij Quartas.

Quartas biedt een variatie aan memoblokken. Via bovenstaande knoppen kunt u de diverse soorten bekijken. Zo bieden we naast het standaard memoblok met eigen huisstijl ook static memoblokken die door middel van een statische lading blijven kleven. Wel zo gemakkelijk!

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een reclamemedium dat 365 dagen per jaar z’n waarde bewijst? En dat u helemaal kan toesnijden op uw eigen huisstijl? Dan kan Quartas u helpen. Met het brede assortiment aan kalenders en notitieboeken is er altijd één die aan uw wensen voldoet. Praktisch, efficiënt en doeltreffend. Als specialist in bedrukte relatiegeschenken kan Quartas u van ontwerp tot levering begeleiden, en dus kwaliteit leveren. Daar kunt u de kalender op gelijk zetten… 

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.