Memoblokkalender

✔ Fullservice concept

✔ Promotieartikel op maat

✔ Aangepast aan uw huisstijl

Q600 Notitie topblok

notitieblok

Een functioneel notitieblok met uitstraling

Verras uw relaties met een memoblokkalender in uw huisstijl, zodat uw bedrijf lang in hun hoofden blijft. Bijna iedereen gebruikt wel een memoblok binnen zijn bedrijf, wat het een uitstekende reclame-uiting maakt. Als u ervoor kunt zorgen dat juist úw gepersonaliseerd memoblok door al uw relaties worden gebruikt, is dit een uiterst sterke reclame voor uw bedrijf. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat de memoblokkalender praktisch en mooi uitgevoerd is. Voor een creatief en innovatief ontwerp schakelt u daarom Quartas in.

Een memoblokkalender in uw huisstijl

Als specialist in bureaukalenders en gepersonaliseerde notitieboeken ondersteunen we u bij Quartas van ontwerp tot levering van de memoblokkalender. Daarnaast hanteren wij een praktische, efficiënte en doeltreffende werkwijze voor het ontwikkelen van een product van hoogwaardige kwaliteit. Wij realiseren maatwerk om een gepersonaliseerd memoblok in úw huisstijl te realiseren dat aan al uw wensen voldoet. Ons bedrijf beschikt over een ruim assortiment, waarbij u uit een variatie memoblokken kiest. Zo bieden we naast het standaard gepersonaliseerd memoblok met eigen huisstijl ook notitietopblokken of static-memoblokken aan. De laatste optie blijft door middel van een statische lading kleven. Hierdoor hangen ze altijd zichtbaar op kantoor bij uw relatie, dit is wel zo gemakkelijk!

 

Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze unieke ontwerpen

Heeft u interesse in ons maatwerk om cadeau te geven aan uw relaties?Neem dan contact met ons op of vraag een offerte of brochure aan om de mogelijkheden voor uw reclame te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 0186-617722 of per e-mail naar info@quartas.nl.Maak uw afspraak voor uw ontwerp op maat en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.