Gepersonaliseerde notitieboeken

✔ Fullservice concept

✔ Promotieartikel op maat

✔ Aangepast aan uw huisstijl

Bij Quartas – gevestigd in Amsterdam en Oud-Beijerland – ontwerpen we gepersonaliseerde notitieboeken als reclame voor uw bedrijf. Een notitieboek blijft een onmisbaar en veel gebruikt product. Als u ervoor kunt zorgen dat uw relaties uw gepersonaliseerde notitieboeken gebruiken, dan is dat waardevolle reclame voor uw bedrijf. In ons assortiment bieden we diverse gepersonaliseerde notitieboeken aan met de mogelijkheid om hier uw eigen look en feel aan te geven. Bent u op zoek naar een reclamemedium dat 365 dagen per jaar zijn waarde bewijst en die uw product helemaal kan toesnijden op uw eigen huisstijl? Dan kan Quartas u helpen.

Onze gepersonaliseerde notitieboeken zijn praktisch, efficiënt en doeltreffend

Met het brede assortiment aan gepersonaliseerde maankalenders, notitieboeken en memoblokken is er altijd een die aan uw wensen voldoet. Onze notitieboeken zijn praktisch, efficiënt en doeltreffend. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een notitieboekje met een softcover en een elastieke band om gemakkelijk in uw tas mee te nemen. Ook een groter notitietopblok met een harde cover voor een beter overzicht tijdens meetings behoort tot de mogelijkheden. Bekijk ons assortiment en krijg een beter beeld van de diverse gepersonaliseerde notitieboeken die Quartas aanbiedt. Als specialist in bedrukte relatiegeschenken kunnen we u bij Quartas van ontwerp tot levering begeleiden en kwaliteit leveren. Daar kunt u de kalender op gelijk zetten!

Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze unieke ontwerpen

Heeft u interesse in ons maatwerk om cadeau te geven aan uw relaties? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte of brochure aan om de mogelijkheden voor uw reclame te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 0186-617722 of per e-mail naar info@quartas.nl. Maak uw afspraak voor uw ontwerp op maat en laat u verrassen door de vele specials!

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.