Notitieboeken

Praktisch, efficiënt en doeltreffend

Een notitieboek blijft een onmisbaar en veel gebruikt product. Als u ervoor kunt zorgen dat juist uw notitieboek wordt gebruikt door al uw relaties, is dat een onbetaalbare sterke reclame voor uw bedrijf.

In ons assortiment bieden we diverse notitieboeken aan met de mogelijkheid hier uw eigen look & feel aan te geven. Denk hierbij aan een notitieboekje met een softcover en een elastieke band om gemakkelijk in uw tas mee te nemen of juist een groter blok met een harde cover voor beter overzicht tijdens meetings.

Bovenstaand vindt u een overzicht van de diverse soorten notitieboeken die Quartas aanbiedt, maar mocht u een specifieke wens hebben, neem dan gerust contact met ons. We helpen u graag verder.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een reclamemedium dat 365 dagen per jaar z’n waarde bewijst? En dat u helemaal kan toesnijden op uw eigen huisstijl? Dan kan Quartas u helpen. Met het brede assortiment aan kalenders en notitieboeken is er altijd één die aan uw wensen voldoet. Praktisch, efficiënt en doeltreffend. Als specialist in bedrukte relatiegeschenken kan Quartas u van ontwerp tot levering begeleiden, en dus kwaliteit leveren. Daar kunt u de kalender op gelijk zetten… 

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.