4-maandskalenders

✔ Fullservice concept

✔ Promotieartikel op maat

✔ Aangepast aan uw huisstijl

Bekijk onze 4-maandskalenders en laat een blijvende indruk achter bij uw relaties. Quartas realiseert voor u een geschenk dat altijd zichtbaar is en echt de aandacht trekt op een positieve manier. 4-maandskalenders worden namelijk op een opvallende plek opgehangen en vervolgens het hele jaar door gebruikt. Zorg er dus voor dat uw 4-maandskalender een echte eyecatcher is en schakel hiervoor de hulp in van Quartas, als specialist in gepersonaliseerde kalenders.

Kies voor 4-maandskalenders op maat uit ons uitgebreide assortiment

De 4-maandskalenders uit ons diverse aanbod koopt u voor een scherpe prijs. Kies bijvoorbeeld voor de zeer praktische Q100-serie of ga voor een wat uitgebreidere maandkalender met meer ruimte voor uw bedrukking. Ook de budgetvriendelijke Q200-serie biedt u verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen van een kalender in uw huisstijl. Veel van onze wandkalenders kennen portovriendelijke afmetingen en vallen gewoon onder brievenbuspost, zodat u uw relatiegeschenk eenvoudig via de post op kunt sturen. Voor een vlotte levering en klantgerichte service schakelt u daarom ons bedrijf in!

Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze unieke ontwerpen

Heeft u interesse in ons maatwerk om cadeau te geven aan uw relaties? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte of brochure aan om de mogelijkheden voor uw reclame te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 0186-617722 of per e-mail naar info@quartas.nl. Maak uw afspraak voor uw ontwerp op maat en laat u verrassen door de vele specials!

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.