Maandkalenders

In beeld dankzij wandkalender

Een pen is een mooi relatiegeschenk, maar als de pen leeg of verdwenen is, bent u ook uit beeld. Dat probleem hebt u niet met een wandkalender. Wandkalenders worden namelijk op een zichtbare plek opgehangen en vervolgens het hele jaar door gebruikt. Zorg er dus voor dat uw wandkalender een eyecatcher is en schakel hiervoor de hulp in van Quartas, specialist in kalenders.

Altijd bereikbaar

Dat een wandkalender als relatiegeschenk niet duur hoeft te zijn, bewijst het uitgebreide assortiment van Quartas. Kies bijvoorbeeld voor de zeer praktische Q100 serie of ga voor een wat uitgebreidere kalender, met meer ruimte voor bedrukking. Ook de budgetvriendelijke Q200-serie biedt u verschillende mogelijkheden. Veel van onze wandkalenders kennen portovriendelijke afmetingen en vallen gewoon onder brievenbuspost. In de keuzebalk aan de bovenkant van deze pagina vindt u alle wandkalenders die Quartas u biedt. Klik op een model om meer te lezen over deze specifieke wandkalender. Wilt u liever een kalender speciaal op maat, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een reclamemedium dat 365 dagen per jaar z’n waarde bewijst? En dat u helemaal kan toesnijden op uw eigen huisstijl? Dan kan Quartas u helpen. Met het brede assortiment aan kalenders en notitieboeken is er altijd één die aan uw wensen voldoet. Praktisch, efficiënt en doeltreffend. Als specialist in bedrukte relatiegeschenken kan Quartas u van ontwerp tot levering begeleiden, en dus kwaliteit leveren. Daar kunt u de kalender op gelijk zetten… 

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.