Maandkalender kopen voor uw bedrijf

✔ Fullservice concept

✔ Promotieartikel op maat

✔ Aangepast aan uw huisstijl

Voor een origineel en blijvend relatiegeschenk kunt u bij ons een maandkalender kopen. Een pen is een mooi en welbekend presentje voor uw relaties, maar als de pen leeg of verdwenen is, bent u ook uit beeld. Dat probleem heeft u niet met een gepersonaliseerde kalender. Maandkalenders worden vaak op een zichtbare plek opgehangen en vervolgens het hele jaar door gebruikt. Zorg er dus voor dat uw kalender een eyecatcher is en schakel hiervoor de hulp in van Quartas, specialist in gepersonaliseerde notitieblokken en kalenders.

Breng uzelf in beeld door een maandkalender te kopen

Dat een maandkalender als relatiegeschenk niet duur hoeft te zijn, bewijst het uitgebreide assortiment van Quartas, waar u deze voordelig kunt kopen. Kies bijvoorbeeld voor de zeer praktische Q100-serie of ga voor een uitgebreidere kalender met meer ruimte voor bedrukking. Ook de budgetvriendelijke Q300– of Q200-serie biedt u verschillende mogelijkheden. Veel van onze bureaukalenders kennen portovriendelijke afmetingen en vallen daardoor onder brievenbuspost. In ons assortiment vindt u een overzicht van onze producten met uitgebreide informatie over de verschillende uitvoeringen. Zo kunt u altijd een maandkalender kopen die past bij uw bedrijf.

Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze unieke ontwerpen

Heeft u interesse in ons maatwerk om cadeau te geven aan uw relaties?Neem dan contact met ons op of vraag een offerte of brochure aan om de mogelijkheden voor uw reclame te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 0186-617722 of per e-mail naar info@quartas.nl.Maak uw afspraak voor uw ontwerp op maat en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.