3-maandskalenders

✔ Fullservice concept

✔ Promotieartikel op maat

✔ Aangepast aan uw huisstijl

Voor gepersonaliseerde 3-maandskalenders schakelt u Quartas – gevestigd in Amsterdam en Oud-Beijerland – in. Met onze relatiegeschenken, die we naar de huisstijl van uw bedrijf ontwerpen, zorgt u voor een onuitwisbare indruk bij uw klanten, die uw kalender of notitieboekjes het hele jaar daar gebruiken. Ontdek de diverse diensten van ons ontwerpbureau en laat u verrassen door onze originele relatiegeschenken!

Laat een onuitwisbare indruk achter met onze 3-maandskalenders

Als specialist bedrukte relatiegeschenken koopt u bij ons 3-maandskalenders van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Uw klanten gebruiken de 3-maandskalenders het hele jaar door, zodat ze al die tijd aan uw bedrijf worden herinnerd. U profiteert bij Quartas van persoonlijke service en bestelt uit een breed assortiment aan kalenders, welke u kunt personaliseren. Naast een 3-maandskalender bestelt u bij ons ook een 4-maandskalender of een gepersonaliseerde wandkalender om uw wensen nog concreter te maken. Daarnaast passen de kalenders in de brievenbus, waardoor u uw klanten aan de deur verrast, zonder hier onnodig veel tijd aan kwijt te zijn.

Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze unieke ontwerpen

Heeft u interesse in ons maatwerk om cadeau te geven aan uw relaties?Neem dan contact met ons op of vraag een offerte of brochure aan om de mogelijkheden voor uw reclame te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 0186-617722 of per e-mail naar info@quartas.nl.Maak uw afspraak voor uw ontwerp op maat en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.