5-maandskalenders

In beeld dankzij wandkalender

Een pen is een mooi relatiegeschenk, maar als de pen leeg of verdwenen is, bent u ook uit beeld. Dat probleem hebt u niet met een 5-maandskalender. 5-maandkalenders worden namelijk op een zichtbare plek opgehangen en vervolgens het hele jaar door gebruikt. Zorg er dus voor dat uw wandkalender een eyecatcher is en schakel hiervoor de hulp in van Quartas, specialist in kalenders.

Altijd bereikbaar

Dat een wandkalender als relatiegeschenk niet duur hoeft te zijn, bewijst het uitgebreide assortiment van Quartas. Kies bijvoorbeeld voor de zeer praktische Q100 serie of ga voor een wat uitgebreidere kalender, met meer ruimte voor bedrukking. Ook de budgetvriendelijke Q200-serie biedt u verschillende mogelijkheden. Veel van onze wandkalenders kennen portovriendelijke afmetingen en vallen gewoon onder brievenbuspost. In de keuzebalk aan de bovenkant van deze pagina vindt u alle wandkalenders die Quartas u biedt. Klik op een model om meer te lezen over deze specifieke wandkalender. Wilt u liever een kalender speciaal op maat, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze unieke ontwerpen

Heeft u interesse in ons maatwerk om cadeau te geven aan uw relaties? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte of brochure aan om de mogelijkheden voor uw reclame te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 0186-617722 of per e-mail naar info@quartas.nl. Maak uw afspraak voor uw ontwerp op maat en laat u verrassen door de vele specials!

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

De kalenders van Quartas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De kalenderblokken hebben een standaardopmaak, helder en duidelijk. Elk calendarium is voorzien van weeknummers en gemarkeerde feestdagen en weekends. Er zijn verschillende taaluitvoeringen leverbaar. De weektelling begint op maandag (met uitzondering van Amerikaanse versies) en de kalenders zijn voorzien van handige datumaanwijzer en met verschillende achtergrondkleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om de kalender volledig in de eigen huisstijl op te maken.

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.