T. 0186 617722 | info@quartas.nl

Bureaukalenders

desk calendar

Maak uw keuze!
Een bureaukalender geven aan al uw relaties? Met Quartas is dat mogelijk. Bij Quartas kunt u namelijk de standaard bureaukalenders al aanschaffen voor uitzonderlijk lage prijzen. Doordat alle door Quartas gemaakte kalenders volledig in-house ontwikkeld en geproduceerd worden, garanderen wij zowel een scherpe prijs als goede kwaliteit.

‘Ben ik in beeld?’
Een belangrijk voordeel van de bureaukalender is dat uw boodschap een jaar lang te zien is op de werkplek van uw klant. Dit, gecombineerd met het waardevolle praktische nut van een bureaukalender, zorgt ervoor dat uw klant uw boodschap goed voor ogen houdt. Op die manier betaalt de investering zich binnen de kortste keren terug.

Bureaukalenders van Quartas zijn leverbaar in diverse afmetingen. Gebruik de knoppen boven de tekst om meer te lezen over de verschillende varianten.

Special! Interactieve kalender

De interactieve kalender biedt u nu nog meer toegevoegde waarde. Met deze kalender vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, maar genereert u ook traffic naar uw digitale publicaties.

down-off

Kalenders 2020 bestellen

DAGEN

en dan begint het nieuwe jaar alweer. Neem vandaag nog contact met ons op zodat u uw kalenders voor 2020 op tijd in huis heeft.

down-off

Aanleverspecificaties

ZakBuroagendas_2015Voor het aanleveren van de juiste bestanden bekijk hier de aanlever-specificaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

down-off

Quartas Kalenders. Praktisch, efficiënt en doeltreffend.