3-maandskalenders

✔ Fullservice concept

✔ Promotieartikel op maat

✔ Aangepast aan uw huisstijl

Voor gepersonaliseerde 3-maandskalenders schakelt u Quartas – gevestigd in Amsterdam en Oud-Beijerland – in. Met onze relatiegeschenken, die we naar de huisstijl van uw bedrijf ontwerpen, zorgt u voor een onuitwisbare indruk bij uw klanten, die uw kalender of notitieboekjes het hele jaar daar gebruiken. Ontdek de diverse diensten van ons ontwerpbureau en laat u verrassen door onze originele relatiegeschenken!

Laat een onuitwisbare indruk achter met onze 3-maandskalenders

Als specialist bedrukte relatiegeschenken koopt u bij ons 3-maandskalenders van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Uw klanten gebruiken de 3-maandskalenders het hele jaar door, zodat ze al die tijd aan uw bedrijf worden herinnerd. U profiteert bij Quartas van persoonlijke service en bestelt uit een breed assortiment aan kalenders, welke u kunt personaliseren. Naast een 3-maandskalender bestelt u bij ons ook een 4-maandskalender of een gepersonaliseerde wandkalender om uw wensen nog concreter te maken. Daarnaast passen de kalenders in de brievenbus, waardoor u uw klanten aan de deur verrast, zonder hier onnodig veel tijd aan kwijt te zijn.

Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze unieke ontwerpen

Heeft u interesse in 3-maandskalenders om cadeau te geven aan uw relaties? Neem dan contact met ons of vraag een offerte of brochure aan om de mogelijkheden voor uw reclame te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 0186-617722 of per e-mail naar info@quartas.nl. Maak uw afspraak voor uw ontwerp op maat en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Vul ons formulier in

En we nemen zo snel mogelijk contact met u op.