T. 0186 617722 | info@quartas.nl

Wandkalenders

kalendersIn beeld dankzij wandkalender

Een pen is een mooi relatiegeschenk, maar als de pen leeg of verdwenen is, bent u ook uit beeld. Dat probleem hebt u niet met een wandkalender. Wandkalenders worden namelijk op een zichtbare plek opgehangen en vervolgens het hele jaar door gebruikt. Zorg er dus voor dat uw wandkalender een eyecatcher is en schakel hiervoor de hulp in van Quartas, specialist in kalenders.

Altijd bereikbaar

Dat een wandkalender als relatiegeschenk niet duur hoeft te zijn, bewijst het uitgebreide assortiment van Quartas. Kies bijvoorbeeld voor de zeer parktische Q100 serie of ga voor een wat uitgebreidere kalender, met meer ruimte voor bedrukking. Ook de budgetvriendelijke Q200-serie biedt u verschillende mogelijkheden. Veel van onze wandkalenders kennen portovriendelijke afmetingen en vallen gewoon onder brievenbuspost.

In de keuzebalk aan de bovenkant van deze pagina heeft u alle wandkalenders die Quartas u biedt. Klik op een model om meer te lezen over deze specifieke wandkalender. Wilt u liever een kalender speciaal op maat, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

Special! Interactieve kalender

De interactieve kalender biedt u nu nog meer toegevoegde waarde. Met deze kalender vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, maar genereert u ook traffic naar uw digitale publicaties.

down-off

Kalenders 2020 bestellen

DAGEN

en dan begint het nieuwe jaar alweer. Neem vandaag nog contact met ons op zodat u uw kalenders voor 2020 op tijd in huis heeft.

down-off

Aanleverspecificaties

ZakBuroagendas_2015Voor het aanleveren van de juiste bestanden bekijk hier de aanlever-specificaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

down-off

Quartas Kalenders. Praktisch, efficiënt en doeltreffend.