T. 0186 617722 | info@quartas.nl

Interactieve kalender

Een kalender met nog meer toegevoegde waarde

De interactieve kalender biedt u nu nog meer toegevoegde waarde. Met deze kalender vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, maar genereert u ook traffic naar uw digitale publicaties. Door de toevoeging van een digitale laag op uw kalender is het mogelijk offline en online met elkaar te koppelen. Het genereren van traffic naar uw bedrijfsfilm, website, facebook of twitteraccount behoort dankzij de interactieve kalender vanaf vandaag tot de mogelijkheden.

Hoe werkt het?
Wanneer wij uw kalender gaan produceren brengen wij op het artwork een digitale laag aan, de zogenaamde Layar, waardoor deze interactief wordt.  Uw klant kan doormiddel van het scannen van uw kalender met haar smartphone of tablet de extra content aflezen die wij plaatsen op uw kalender. Wat deze content omvat is geheel aan u. Bekijk voor meer info onderstaande instructievideo waarin u kunt zien hoe makkelijk het werkt.

Wat bieden wij u?
Voor 500 euro bieden wij u een pakket aan waardoor uw kalender gekoppeld wordt aan uw bedrijfsfilm, website en uw personal media sites (zoals facebook, twitter ed). Mocht u (nog) niet in het bezit zijn van een bedrijfsfilm kunnen we ook dat voor u verzorgen. Door een bedrijfsfilm op uw website te plaatsen creëert u interactie met de klant. Laat zien wat u in huis heeft en versterk het imago van uw bedrijf. Voor 3000 euro laat u bij ons een korte, krachtige bedrijfsfilm maken.

Quartas Kalenders. Praktisch, efficiënt en doeltreffend.