T. 0186 617722 | info@quartas.nl

Notitieboeken

notebook

Praktisch, efficiënt en doeltreffend
Een notitieboek blijft een onmisbaar en veel gebruikt product. Als u ervoor kunt zorgen dat juist uw notitieboek wordt gebruikt door al uw relaties, is dat een onbetaalbare sterke reclame voor uw bedrijf.

In ons assortiment bieden we diverse notitieboeken aan met de mogelijkheid hier uw eigen look & feel aan te geven. Denk hierbij aan een notitieboekje met een softcover en een elastieke band om gemakkelijk in uw tas mee te nemen of juist een groter blok met een harde cover voor beter overzicht tijdens meetings.

Bovenstaand vindt u een overzicht van de diverse soorten notitieboeken die Quartas aanbiedt, maar mocht u een specifieke wens hebben, neem dan gerust contact met ons. We helpen graag verder.

Special! Interactieve kalender

De interactieve kalender biedt u nu nog meer toegevoegde waarde. Met deze kalender vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, maar genereert u ook traffic naar uw digitale publicaties.

down-off

Kalenders 2020 bestellen

DAGEN

en dan begint het nieuwe jaar alweer. Neem vandaag nog contact met ons op zodat u uw kalenders voor 2020 op tijd in huis heeft.

down-off

Aanleverspecificaties

ZakBuroagendas_2015Voor het aanleveren van de juiste bestanden bekijk hier de aanlever-specificaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

down-off

Quartas Kalenders. Praktisch, efficiënt en doeltreffend.