T. 0186 617722 | info@quartas.nl

Agenda’s

928x375_BEELDEN_SITE201488

Exclusief geschenk.
Bijna iedereen gebruikt wel een agenda. Als u ervoor kunt zorgen dat juist uw agenda’s door al uw relaties gebruikt worden, is dit een onbetaalbaar sterke reclame voor uw bedrijf. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat de agenda praktisch en mooi uitgevoerd is. En daarvoor kunt u terecht bij Quartas.

Alles in uw huisstijl.
Quartas levert zowel zakagenda’s als bureauagenda’s in standaard ontwerpen en Italiaans design. Kiest u niet alleen voor agenda’s maar ook voor kalenders? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de vormgeving van uw kalender wordt doorgevoerd in de omslag van uw agenda.

Net even meer.
Natuurlijk hoort ook een perfecte afwerking bij dit exclusieve geschenk. Quartas voorziet elke agenda van hoogwaardig mat of glanzend laminaat. De omslag wordt daarna verwerkt in een boekband. Het resultaat is een duurzame agenda die zeker een prominente plaats in zal nemen bij uw relaties.
Succes verzekerd!

Special! Interactieve kalender

InteractieveKAL_2015De interactieve kalender biedt u nu nog meer toegevoegde waarde. Met deze kalender vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, maar genereert u ook traffic naar uw digitale publicaties.

 

 

 

 

 

down-off

Kalenders 2019 bestellen

 

en dan begint het nieuwe jaar alweer. Neem vandaag nog contact met ons op zodat u uw kalenders voor 2019 op tijd in huis heeft.

down-off

Aanleverspecificaties

ZakBuroagendas_2015Voor het aanleveren van de juiste bestanden bekijk hier de aanlever-specificaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

down-off

Quartas Kalenders. Praktisch, efficiënt en doeltreffend.